Over Adriana.

 

Mijn naam is Adriana van de Water-Strik.

Van jongs af aan ben ik gevoelig geweest in het opvangen van stemmingen en signalen in mijn omgeving. Waarschijnlijk daardoor voelde ik me aangetrokken tot de hulpverlenende sector.

Tijdens mijn opleiding tot algemeen verpleegkundige merkte ik dat mijn hart niet zozeer lag bij het verzorgen, maar vooral bij  het begeleiden van mensen. Vandaar dat ik de overstap maakte naar de psychiatrie.

 

Daarnaast heb ik altijd al belangstelling gehad voor spiritualiteit. Er was veel wat ik voelde, maar ik merkte ook dat niet iedereen daarvoor open stond. Opgegroeid in een omgeving met het motto; 'doe maar normaal, dan doe je gek genoeg', hield ik meestal mijn mond  over mijn hooggevoeligheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

In de loop der jaren voelde het niet langer goed om dat stuk van mezelf verborgen te houden. Stap voor stap ging ik op ontdekkingstocht. Wie ben ik? Waar sta ik voor? Mag ik zijn wie ik ben in al mijn facetten? 

Tijdens die ontdekkingstocht volgde ik diverse cursussen en opleidingen (Zen meditatie, Chi Neng Chi Gong, de opleiding tot Mindfulness trainer, Encaustic Art coach ® , energetisch behandelen en nog diverse andere cursussen ). 

De afgelopen twee jaar gaf ik gehoor aan mijn verlangen om mijn creativiteit meer ruimte te geven. Het begon met schilderen volgens The Art of Allowing. Hierbij ontdekte ik hoe diepgaand en transformerend creatieve processen zijn. Als een logische vervolgstap heb ik de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch coach gevolgd.

In mijn eigen praktijk wil ik mensen inspireren en begeleiden bij hún ontdekkingstocht door gebruik te maken van verschillende creatieve intuïtieve werkvormen, coachende gesprekken of energetische behandelingen.

De ontdekkingstocht kan heel divers zijn. Het ontdekken van je eigen creativiteit en daar vorm aan geven, aan de slag met persoonlijke ontwikkeling of juist meer gericht op spirituele ontwikkeling; contact maken met je Zielsverlangen. 

Binnen mijn praktijk wil ik een plaats creëren waar je je veilig mag voelen om van daaruit jóuw ontwikkeling in te gaan. 

Te werken van hart tot hart. Op een open en integere manier.

Weet je welkom! 

Volg de praktijk op: 

  • Facebook Clean Grey